lEES MEER oVER MIJN WERK

Tik of klik hier om verder te lezen.

Welkom op de website van Pasop gesneden werk.

Interessant dat u mijn site gevonden hebt . Een ambachtelijk bedrijf als eenmanszaak.

Ik zal mij aan u voorstellen.

Ik ben Stoffer Schut en heb ruim 25 jaar ervaring in het timmer- en onderhoudswerk.

Wanneer u op zoek bent naar een vakman voor (klein) onderhoud, verbouwingen of het verhelpen van storende ongemakken, dan bent u bij mij aan het juiste adres.

Naast  werkzaamheden als nieuwbouw, verbouw en onderhoud van gebouwen is mijn grootste passie het restaureren van allerlei soorten monumentale gebouwen. Hierbij valt o.a te denken aan het vervangen of uitstukken van identieke kozijnen, deurlijsten , dakgoten etc., of bij  het monument “passende” werkzaamheden en of verbouwingen eventueel in samenspraak met een restauratie architect.

Door de diverse cursussen en (bij) scholing mag ik mij een allround timmerman en restauratiebouwkundige noemen. 

Mijn theoretische kennis heb ik in de praktijk kunnen aanvullen met alle voorkomende werkzaamheden bij diverse (ambachtelijke) bedrijven. 

Na jarenlang in loondienst werkzaam te zijn geweest ben ik sinds 2010 als zelfstandig ondernemer begonnen met mijn eigen bedrijf. 

Als een echte Groninger ben ik nuchter en hoef niet boven een normale verdienste nog een “extra” dik beleg te verdienen. Verder ben ik vakbekwaam, betrouwbaar en zorgvuldig. Ik werk nu als vijftig plusser voor een zeer aantrekkelijke prijs nl. 42,50 euro per uur ex. BTW 

U mag  door de jarenlange ervaring wat ik heb deugdelijk en goed werk van mij verwachten. Ik werk vanuit passie en toewijding voor mijn vak. Daarnaast wil ik graag een tevreden klant.

Kortom ik zoek U!

Stoffer Schut

Een betrouwbare partner voor al uw kostbare (verbouw) zaken.